Informatieavond appartementen 11 oktober 2017

Op woensdag 11 oktober 2017 organiseert Amalia Staete een informatieavond voor de toekomstige bewoners en andere belangstellenden.

Het proces voor de vergunningsaanvraag is in een eindfase gekomen. Op de informatieavond kunnen we verdere mededelingen doen of de vergunning voor de bouw van de kerk en de appartementen definitief door de gemeente Utrecht is verleend.

Momenteel zijn wij ook in gesprek met zorgorganisaties voor de praktische invulling van zorgdienstverlening en huishoudelijke hulp. Op de informatieavond bespreken we met de toekomstige bewoners de plannen en ideeën. Ook wat betreft dit onderwerp stellen we de suggesties en opmerkingen van de bewoners erg op prijs.

Onze projectbegeleider Estea selecteert in de komende periode een aannemer voor de bouw van de kerk en de appartementen en een leverancier voor de keukens en het sanitair. Op de informatieavond maken wij de keukenleverancier bekend en zullen wij de opties presenteren waaruit bewoners een keuze kunnen maken.

Ten slotte: op deze avond hopen we nieuwe visualisaties (afbeeldingen) gereed te hebben. Het biedt de mogelijkheid om echt een ‘kijkje’ te nemen in de appartementen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. J.H. Bink tel. 030-6038970 of via e-mail: info@amaliastaete.nl.