Zorginformatiepunt

Wijkinformatiepunt

Vanuit Amalia Staete kunnen bewoners van het appartementencomplex meer informatie krijgen over zorg en welzijn. We streven hiermee dat ouderen en kwetsbare bewoners sneller de hulp krijgen die zij nodig hebben. Wij vervullen daarin een coördinerende rol zodat zorg praktisch en efficiënt vormgegeven kan worden.

Direct naar: Mantelzorg

 

Zorg in de buurt

Huisartsenpraktijk Julius Gezondheidscentra (huisartsen en fysiotherapeuten)

Goede, toegankelijke zorg voor u als inwoner van Leidsche Rijn. Daar staat Julius Gezondheidscentra voor. Dankzij een breed aanbod van zorgprofessionals kunt u met diverse gezondheidsklachten bij hen terecht. “We willen onze patiënten de beste zorg bieden. Daarom zijn we een academische praktijk; dat betekent dat we onze zorgverlening continu verbeteren en innoveren. In nauwe samenwerking met het UMC Utrecht nemen onze huisartsen en fysiotherapeuten daarom actief deel aan onderzoek en onderwijs”.

Indien u gaat wonen in het appartementencomplex aan de Eerste Westerparkhof kunt u bij de aanmelding aangeven dat u bewoner bent van Amalia Staete. Julius Gezondheidscentra zal dan zover mogelijk er naar streven om één huisarts toe te wijzen voor de bewoners. Met name om de huisbezoeken praktischer te kunnen inrichten.

Huisarts

Dr. Hendriks
Eerste Oosterparklaan 78
3544 AK Utrecht

Telefoonnummer: 030- 670 21 30
Spoedlijn tijdens kantooruren: 030 – 670 21 33
Spoedlijn buiten kantooruren: 088 – 130 96 20