Wonen in het Amaliapark

Wonen in het Amaliapark betekent wonen in een open omgeving met veel groen, nabij de kerk, dichtbij winkels (250 m), een apotheek en een dokterspost (85 m). Centraal in Nederland met Openbaar Vervoer voor de deur.

wp_20160908_10_10_21_pro wp_20160908_10_12_37_pro_bewerkt

Kerk
De nieuwe kerk van de Gereformeerde Gemeente bevindt zich naast de parkappartementen in de kop van het Amaliapark.

Winkels
Het winkelcentrum met twee supermarkten is op 250 m afstand van de parkappartementen. Voor meer informatie zie: www.winkelcentrumparkwijk.nl

Goede, toegankelijke zorg bij u in de buurt

logo dokter Apotheek

Goede, toegankelijke zorg voor u als inwoner van Leidsche Rijn. Daar staat Julius Gezondheidscentra voor. Dankzij een breed aanbod van zorgprofessionals kunt u met diverse gezondheidsklachten bij ons terecht.

“We willen onze patiënten de beste zorg bieden. Daarom zijn we een academische praktijk; dat betekent dat we onze zorgverlening continu verbeteren en innoveren. In nauwe samenwerking met het UMC Utrecht nemen onze huisartsen en fysiotherapeuten daarom actief deel aan onderzoek en onderwijs”.

Julius Gezondheidscentra (huisartsen en fysiotherapeuten) en Fleir (apotheek) is op loopafstand (85 m) van het appartementencomplex.

Openbaar vervoer
Direct naast de appartementen is een bushalte met directe verbindingen (iedere 7 min.) naar Utrecht Centraal (afstand 12 min.), De Uithof en Vleuten NS.

Impressie

Groen parkeren