Bewonersbijeenkomst dinsdag 1 oktober 2019

Bewoners en belangstellenden nodigen wij van harte uit voor de bewonersbijeenkomst op D.V. dinsdag 1 oktober 2019 14.00 uur in de Nieuwe Westerkerk (Eerste Westerparklaan 19, Utrecht).

Tijdens deze bijeenkomst zullen we het appartementencomplex bezoeken en kunt u de appartementen van binnen te bekijken. Verder zal u geïnformeerd worden over de onderwerpen.

Inrichting en verlichting
Inrichting en verlichting van de algemene ruimten (gangen, trappenhuis en de bijeenkomstruimte) wordt verzorgd door Binnenspecialist De Bruin – Zeist. Nel de Bruin (Interieuradviseur) zal op de informatiebijeenkomst hierover een presentatie geven. Voor bewoners zijn interieurpakketten samengesteld. Indien u besluit om uw vloer, behang en/of gordijnen bij De Bruin te kopen, ontvangt Amalia Staete hiervoor een fee van 5% die aangewend zal worden door de vriendenstichting voor diverse algemene zaken!

Kijk- en inmeetdagen
Voor het inmeten ten behoeve van de aankleding van uw appartement worden een aantal momenten ingepland waarop dat mogelijk is. Op de bijeenkomst en via onze website wordt u hierover nader geïnformeerd.

Verhuisplanning
Het bestuur heeft een verhuisplanning opgesteld. Om te voorkomen dat te veel bewoners tegelijkertijd verhuizen en daardoor stagnatie ontstaat bij de lift plannen we samen met u de verhuisdatum in. Op de bijeenkomst kunt u uw voorkeur kenbaar maken.

Verhuurovereenkomst en Huishoudelijk Regelement
Op de bijeenkomst wordt de verhuurovereenkomst en het Huishoudelijk Regelement toegelicht en krijgt u deze documenten mee.

Keuken
De appartementen worden voorzien van een standaard keuken. U kunt kiezen uit een 3-tal opties betreffende kleur, blad en grepen. U kunt uw keuze (voor eind september) doorgeven aan dhr. Wim de Jong voor als u dit nog niet gedaan hebt. Bij Binnenspecialist De Bruin in Zeist en op de bijeenkomst zijn de stalen van Bruynzeel aanwezig. Indien u gekozen heeft voor een aanpassing op de bestaande keuken ontvangt u, na goedkeuring van het bestuur, een prijsopgave.

Verkoop huidige woning
Voor begeleiding en informatie over het proces van verkoop van uw koopwoning en de overstap naar een huurwoning kunt u contact opnemen met mevrouw Gerda Kemp (Van Ee Makelaars). Als u uw woning via Van Ee Makelaars verkoopt ontvangt Amalia Staete hiervoor een vergoeding!

Stichting Vrienden van Amalia Staete
Ten behoeve van het bevorderen van ouderenwelzijn zal Stichting Vrienden van Amalia Staete opgericht worden. De stichting maakt het onder andere mogelijk om een bijeenkomstruimte te realiseren en in te richten. Activiteiten voor ouderenwelzijn kunnen financieel gesteund worden met bijvoorbeeld een gift of een renteloze lening.