Informatiebijeenkomst 9 juli 2019

Onlangs hebben bewoners een tas ontvangen met voorbeelden en materialen waarmee Binnenspecialist De Bruin – Zeist een indruk geeft wat zij voor de bewoners kunnen betekenen bij de inrichting van hun nieuwe appartement. Voor verdere toelichting houdt De Bruin, speciaal voor de nieuwe bewoners van Amalia Staete, een inloop- en kennismakingsavond in hun winkel in Zeist.

Toekomstige bewoners en andere belangstellenden zijn van harte welkom op dinsdagavond 9 juli 2019 om 18.30 uur, Bergweg 27, Zeist.

Bewoners krijgen dan een uitgebreide uitleg over de materialen en hoe we deze op de beste manier kunnen toepassen in hun nieuwe appartement. Ook laten zij de vele andere mogelijkheden zien uit onze uitgebreide collectie voor de vloer-, wand en raambekleding.

Programma:

18.30 uur Inloop
19.00 uur Korte uitleg over de materialen toepassingen.
19.30 tot 21:30 uur Kennismaking, interieuradvies en mogelijkheden bekijken in de winkel.

Uiteraard alles onder genot van een hapje en drankje.

Wilt u meubels, kleden of iets anders uit uw huidige interieur meenemen naar u nieuwe appartement, welke kleur kan ik hier het beste mee combineren en maak ik van mijn nieuwe appartement mijn thuis? Allemaal vragen waar onze ervaren interieuradviseurs dagelijks mee te maken hebben en voor u klaar staan om samen met u een speciaal op maat gesneden kleur- en interieuradvies uit te werken.

Graag zien wij u op D.V. dinsdag 9 juli. Mocht u verhinderd zijn of liever direct een één-op-één afspraak maken met één van onze interieuradviseurs? Neemt u dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.
Rest ons nog te vermelden dat wij als winkel 5% van uw aankoopbedrag zullen doneren aan stichting ‘Vrienden van Amalia Staete’

Met vriendelijke groeten,
Binnenspecialist De Bruin
Jaco den Heijer, Ton Modderkolk, Patrick Vos en Nel de Bruin