Informatieavond bewoners maandag 6 februari 2017

SWZ Leidsche Rijn organiseert op maandag 6 februari 2017 weer een informatieavond voor de toekomstige bewoners en andere belangstellenden.

Op de vorige informatieavond hebben bewoners terugkoppeling gegeven op het ontwerp. Deze opmerkingen zijn voor zover mogelijk verwerkt in het ontwerp. Op deze informatieavond zal de laatste stand van het ontwerp gepresenteerd worden. Verder zal ook de inrichting van het buitenterrein aan de orde komen. Toekomstige bewoners kunnen dan ook hierover meepraten en suggesties inbrengen.

Beschikbare appartementen
Op dit moment zijn er nog twee 75 m2 appartementen met vide en entresol beschikbaar. Heeft u interesse of wilt u op de wachtlijst voor een 55, 60 of 85 m2 appartement neem dan contact op met ons via e-mail: info@swz-leidscherijn.nl.