Bewonersbijeenkomst 16 mei 2019

Amalia Staete organiseert op 16 mei 2019 van 14.00 – 16.00 uur een bewonersbijeenkomst. Bewoners ontvangen daarvoor nog een uitnodiging. Op deze bijeenkomst worden toekomstige bewoners en belangstellenden geïnformeerd over de volgende onderwerpen.

Voortgang bouw
Wim de Jong zal op de bijeenkomst toekomstige bewoners informeren over de voortgang bouw. Waar staan we nu? Hoe verlopen de werkzaamheden? Tijdens het bouwproces worden, in overleg met onze architect Marco Born,  wijzigingen ten opzichte van het ontwerp doorgevoerd. Deze wijzigingen zal dhr. Wim de Jong toelichten.


Huurprijzen
Het bestuur werkt momenteel aan het definitief vaststellen van de huurprijzen en de servicekosten. Op de bijeenkomst zullen de huurprijzen bekend gemaakt en toegelicht worden. Een financieel adviseur is aanwezig en u wordt de mogelijkheid geboden om vragen te stellen dan wel een afspraak te maken voor aanvullend advies.

Inrichting
Op de bijeenkomst zullen de toekomstige bewoners geïnformeerd worden over de mogelijkheden die Amalia Staete biedt met betrekking tot de aankleding van het appartement. Het bestuur heeft voor de inrichting van de algemene ruimte gekozen voor Binnenspecialist De Bruin – Zeist. De Bruin heeft diverse pakketten samengesteld met vloerbedekking, behang en stoffering voor de appartementen en zal deze op de bijeenkomst presenteren. 


 

Verkoop huidige woning
Op de bijeenkomst zullen toekomstige bewoners geïnformeerd worden over de verkoop van hun huidige woning. Hiervoor hebben wij mevr. Gerda Kemp (Van Ee Makelaars) uitgenodigd.

Bezoek bouwplaats
Aansluitend aan het de informatiebijeenkomst zal om ca. 16.00 uur een bezoek gebracht wordt aan de bouwplaats.