We gaan beginnen! Informatiebijeenkomsten start bouw.

Informatiebijeenkomst gemeente Utrecht
Op 7 maart 2018 organiseert de gemeente Utrecht een informatiebijeenkomst over de start van de werkzaamheden. De avond begint om 19.30 uur en vindt plaats in het Informatiecentrum Leidsche Rijn aan de Verlengde Hogeweidebaan 1 in Utrecht.

Wat kunt u deze avond verwachten?
Amalia Staete gaat starten met de bouw van de zorgappartementen aan de Eerste Westerparkhof (Eerste Westerparklaan / Monarchvlinderlaan). Als eerste zullen voorbereidende werkzaamheden gaan plaatsvinden. Deze werkzaamheden noemen we het bouwrijp maken van de grond. Wij informeren u hier tijdens deze avond verder over. Deze avond geven Bureau NegenTien en Amalia Staete ook uitleg over de bouwwerkzaamheden na het bouwrijp maken. Als u vragen hebt, kunt u deze stellen tijdens de informatiebijeenkomst.

Meer informatie
Voor meer informatie over de informatiebijeenkomst van de gemeente Utrecht kunt u contact opnemen met Ron Suntjens (projectleider), via telefoon 030 – 286 00 00 of e-mail r.suntjens@utrecht.nl. Zie verder ook het wijkbericht.

Bewonersbijeenkomst startbouw
Voor de bewoners van Amalia Staete wordt een speciale bijeenkomst over de bouwwerkzaamheden georganiseerd is samenwerking met Estea op 7 maart 2018. Toekomstige bewoners zijn van harte welkom op 9.30 uur in De Hoeksteen. Voor informatie over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met dhr. J.H. Bink (030-6038970).

Bewonersbijeenkomst Bruynzeel Keukens op Woonboulevard Utrecht
Toekomstige bewoners van Amalia Staete zijn op dinsdag 13 maart 2018 om 14.00 uur (let op: gewijzigde datum) van harte welkom bij Bruynzeel Keukens op Woonboulevard Utrecht, Hollantlaan 24, 3526 AM Utrecht (Kanaleneiland). Op deze middag kunt u vragen stellen over uw keuken en de materialen en apparaten bekijken. Voor informatie over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met dhr. J.A. Jacobse.

Volg de bouw op www.amaliastaete.nl\bouw!