Keukeninformatie – Bruynzeel

In de bijgevoede brochure informeren wij u over de nieuwe keuken. Amalia Staete biedt u de mogelijkheid uw eigen uitstraling te kiezen uit de hier aangeboden kleurenselectie. Wij hebben in overleg met Amalia Staete de standaard keuken zo optimaal mogelijk samengesteld. Wij wensen u alvast veel (kook)plezier in uw nieuwe keuken!

De eerste Bruynzeel keuken, ontworpen door Piet Zwart, verscheen in 1938 op de markt. Losse elementen met een standaardmaat waarmee in elke ruimte een praktische keuken gerealiseerd kon worden. Een oplossing voor het keukenvraagstuk van toen. Vandaag de dag lossen we nog steeds keukenvraagstukken op.

Nederlandse kwaliteit
Wij ontwerpen en produceren keukens in de eigen fabriek in Bergen op Zoom. Sinds de uitbreiding in 2015 de grootste en modernste keukenfabriek van de Benelux. Kiezen voor Bruynzeel Keukens is kiezen voor Nederlandse kwaliteit.

Download hier gedetailleerde keukeninformatie
Keuken type 1 is van toepassing voor de 2-kamerappartementen (55/60 m2)
Keuken type 2 is van toepassing voor de 3-kamerappartementen (75 m2)
Keuken type 3 is van toepassing voor de 3-kamerappartementen (85 m2)