Alle appartementen toegewezen

Op 29 maart is het laatste beschikbare appartement toegewezen. Het bestuur is blij en dankbaar dat alle appartementen toegewezen zijn en dat we daarbij nagenoeg aan alle wensen van de bewoners konden voldoen. De belangstellenden die zich ingeschreven hadden voor een type dat niet meer beschikbaar was, hebben we op de wachtlijst geplaatst.

Heeft u interesse in het huren van een appartement dan kunt u zich inschrijven om op de wachtlijst geplaatst te worden. Indien er een appartement beschikbaar komt zal, op volgorde van inschrijving, belangstellenden benaderd worden of zij interesse hebben. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. J.H. Bink tel. 030-6038970 of via e-mail: info@swz-leidscherijn.nl of kunt u onze website www.swz-leidscherijn.nl raadplegen.