Inschrijving appartementen gestart

Met de presentatie van de plannen voor de kerk en de ouderenwoningen op 7 maart 2016 is ook de inschrijving voor de 24 appartementen gestart. Inschrijven is mogelijk op de website www.swz-leidscherijn.nl of schriftelijk via het inschrijvingsformulier. Dit formulier en de brochure kunt u aanvragen bij dhr. J.H. Bink (tel. 030-6038970 of via e-mail: info@swz-leidscherijn.nl). Toewijzing van de woningen gaat op volgorde van datum inschrijving. Degenen die zich voor 7 maart al aangemeld hebben, krijgen voorrang en kunnen nog tot eind maart hun voorkeursappartement opgeven. Bij meerdere inschrijvingen gelijktijdig voor hetzelfde appartement vindt er een loting plaats.
In de maanden april en mei hopen we verschillende inloopavonden te organiseren voor de brede reformatorische achterban in regio Utrecht. Op deze inloopavonden kunnen belangstellenden zich inschrijven, hun wensen kenbaar maken en met het bestuur van de stichting spreken.

Heeft u interesse? Heeft u ouders of familieleden die geïnteresseerd zijn? Vraag de brochure aan of neem vrijblijvend contact met ons op!